Sotogrande

Sotogrande er mange golfspilleres favoritt sted, med tre baner inkludert Valderrama. Her er også muligheter for ridning, polo, tennis, seiling og mange andre aktiviteter. Havnen er den første store fritidshavn når man seiler inn Middelhavet.
 

Klikk på bildet for en forstørrelse

Sotogrande ligger mellom Estepona og La Linea, Gibraltar er tyve minutter unna, turen til Málaga tar halvannen time. Man må ha bil om man skal bo her. Bortsett fra påsken, juli og august er det et fredelig sted. Da er det mange familier som kommer fra Madrid og Sevilla for å feriere.

Sotogrande har flotte strand-restauranter, vakttjeneste og lokale supermarked. Bomuligheter spenner fra luksushoteller, via villa med egen hage og basseng, til leilighetskompleks med felles svømmebasseng. Fra noen leiligheter har man god utsikt til Gilbraltar-stredet, her kan man oppleve utrolig vakre solnedganger, særlig om vinteren. 

About the Author

My name is Andreas Beining. Beining is an old Norwegian word, meaning "good helper" or "favour". I certainly believe that I am a good helper! :)