Puerto Duquesa

  Nesten midt mellom Málaga og Gibraltar ligger en av Costa del Sols best bevarte hemmeligheter. Er man i Puerto Duquesa virker trengselen på kystens typiske turiststeder å være en evighet unna. La Duquesa ligger vest for Marbella, ofte kalt "den andre Costa del Sol" med store områder med flott uberørt natur. Samtidig nyter man godt av kystens fantastiske klima og gode infrastruktur. Utbyggingen av stedet er begrenset og godt regulert. Som en følge av dette er stedet perfekt for et avslappet liv og bare en kort biltur til både Estepona og Marbella, for shopping eller hektisk natteliv. Stedet er en dal av Manilva kommune, som er kjent for sin vindyrking.

Havnen i La Duquesa har alle fasiliteter for båtfolket samt mange ulike tilbud for landkrabber. Langs den flotte promenaden som går rundt havnen ligger det en mengde barer, restauranter og kaféer. Her kan man nyte mat fra alle verdenshjørner.

 La Duquesa Golf and Country Club har en atten hulls bane som er designet av Robert Trent Jones Sr.
Uten om golf byr klubben på tennis, squash og et fullt utstyrt helsestudio med autorisert trener. I området ligger det en mengde andre utfordrende og vakre baner, bare noen få minutter med bil. Som om ikke dette er nok ligger det over 40 baner innen en times biltur.

La Duquesa området byr på bade rene hvite strender og røffe fjell med et spennede dyreliv.

About the Author

My name is Andreas Beining. Beining is an old Norwegian word, meaning "good helper" or "favour". I certainly believe that I am a good helper! :)