Casares

En time med bil inn i landet fra Costa del Sol, ligger byen Casares. Byen ligger ved en middelalderfestning, og har en fantastisk utsikt. Utsikten fra "mirador" er storslått, og her er mulighet for å parkere. Er man sulten finnes det flere tapas-barer, vanlige barer og restauranter. Fra mirador kan man rusle ned stien til byens plaza. Andalucias grunnlegger "Blass Infante", ble født i Casares og det er reist en statue av ham i byen. Går man opp den bratte bakken til den gamle festningen kan man se utover de klassiske hvite husene. Fra festningen går det en sti direkte til mirador, om en vil slippe å gå via byen.

Fra Casares kan man kjøre videre innover i det andalusiske fjell-landskapet, eller vi kan kjøre en annen vei tilbake mot kysten. Den sydligste veien fører forbi en ny park for vindmøller. Dette sammen med utbygging av solcelle-anlegg, skal danne grunnlag for at Spania kan utnytte mer av den naturlige energien som finnes i elementene.

 

About the Author

My name is Andreas Beining. Beining is an old Norwegian word, meaning "good helper" or "favour". I certainly believe that I am a good helper! :)